Dubbing:
Krasnoludki: https://soundcloud.com/user-412011764/krasnoludki
Moderator: Opiekunowie aktorów
Wiesz zazwyczaj to włączasz nagrywanie w tle i patrzysz na wideo, ale jeśli się nie mylę to w Adobe Audition jest taka opcjaFelix pisze:Tylko mam jedno pytanie - znasz może jakiś program, który pokazuje obraz w czasie rzeczywistym podczas nagrywania?...całą energie wkładałem w to żeby wcelować w kłapy, ale robiłem to totalnie na oślep, modyfikując tylko oryginalną ścieżkę audio, więc coś takiego bardzo by pomogło
Ćwiczyłem trochę, ale postanowiłem wziąć na tapetę inną produkcję - mam nadzieję, ze bardziej się spodobaNanoha pisze:No na pewno!! Jeśli masz chęci to możesz spróbować jeszcze raz nagrać tę scenkę właśnie w taki sposób, ja chętnie ją obejrzę i ocenię.
Dodatkowo możesz nagrywać w pozycji stojącej, głos zyska więcej pewności siebie. Postaraj się być bardziej stary i pewny siebie. Taki człowiek z bagażem doświadczeń.

No, no, no, głos dużo lepiej, aczkolwiek całość jest nagrana na jedno kopyto, w połowie powinieneś być bardziej zirytowany, a na koniec taki "geniusz zła muhahahaha" xD Ale powiem, że dużo bardziej mi się podoba niż to co nagrałeś ostatnioFelix pisze:Ćwiczyłem trochę, ale postanowiłem wziąć na tapetę inną produkcję - mam nadzieję, ze bardziej się spodobaNanoha pisze:No na pewno!! Jeśli masz chęci to możesz spróbować jeszcze raz nagrać tę scenkę właśnie w taki sposób, ja chętnie ją obejrzę i ocenię.
Dodatkowo możesz nagrywać w pozycji stojącej, głos zyska więcej pewności siebie. Postaraj się być bardziej stary i pewny siebie. Taki człowiek z bagażem doświadczeń.