Oryginalna piosenka: *
Cover: *
[wokalistka] Fioanna - Naprawdę chcę
Moderator: Opiekunowie wokalistów
Hej!
Obniżyłaś sobie tonację porównując do oryginału. Ogólnie jest ładnie, ale (tu wymieniaj wszystko co najgorsze
) nie wiem czy to przez stres ale wydaje się, że masz niekontrolowane wibrato. W niektórych miejscach jest go po prostu za dużo, co nie oznacza, że nie powinno go być wcale. Brakuje tu też trochę emocji, jest to odśpiewane poprawnie, lecz na 60-70% twojej mocy. Popracuj też nad poprawnym oddychaniem i podparciem dźwięku bo głos masz momentami zapowietrzony, sprawdź poradnik na naszej szkółce! -> Click!.
Ogólnie prosiłbym byś zaśpiewała coś bardziej żywego gdzie mógłbym usłyszeć twój pełny głos, oraz fakt czy problemy z oddechem i wibratem były spowodowane przez stres, a może po prostu braki w kontrolowaniu, które trzeba będzie nadrobić ^^
Pozdrawiam, Kasar
Rangę otrzymasz jak wyślesz drugie nagranie!
Obniżyłaś sobie tonację porównując do oryginału. Ogólnie jest ładnie, ale (tu wymieniaj wszystko co najgorsze
Ogólnie prosiłbym byś zaśpiewała coś bardziej żywego gdzie mógłbym usłyszeć twój pełny głos, oraz fakt czy problemy z oddechem i wibratem były spowodowane przez stres, a może po prostu braki w kontrolowaniu, które trzeba będzie nadrobić ^^
Pozdrawiam, Kasar
Rangę otrzymasz jak wyślesz drugie nagranie!
Stay positive, be positive. ^^
Hej!
Odpowiadam bo mogłaś nie zrozumieć mojej wypowiedzi z posta powyżej.
Nagraj coś bardziej żywszego lub z emocjami tak by można usłyszeć było 100% twojego głosu. Na podstawie nagrania, które wyślesz zostanie przydzielona ranga.
Czekamy na to nagranie do 18 czerwca! ^^
Edit: Z racji braku nagrania zmuszony jestem zamknąć rekrutację.
Odpowiadam bo mogłaś nie zrozumieć mojej wypowiedzi z posta powyżej.
Nagraj coś bardziej żywszego lub z emocjami tak by można usłyszeć było 100% twojego głosu. Na podstawie nagrania, które wyślesz zostanie przydzielona ranga.
Czekamy na to nagranie do 18 czerwca! ^^
Edit: Z racji braku nagrania zmuszony jestem zamknąć rekrutację.
Stay positive, be positive. ^^