Hey \o
Poprzedni link do krasnali był zły, była to ścieżka do pliku na twoim komputerze, jeśli wrzucasz krasnale na dysk Google to musisz użyć opcji "pobierz link do udostępnienia" i ten wygenerowany link tutaj zamieścić, radzę zrobić dokładnie to samo ze scenką.Co do scenki wygląda ona zupełnie jak by była nagrana na telefonie z ekranu komputera i obawiam że coś takiego poprostu nie przejdzie gdyż słaba jakość uniemożliwia rzetelną ocenę twoich umiejętności, martwi mnie też jakość audio , początek scenki musiałem oglądać kilka razy zanim rozpracowałem w pełni co mówisz.
Ale! Jeśli chodzi o twój głos to jest lepiej , gdy zignorowałem scenkę i zamknąłem oczy odniosłem wrażenie że słucham bajki , w dobrze sklejonej do kupy scence może to mieć moc

Dlatego sugeruje by usunąć cały ten post i to jak najszybciej i zabrać się za to jeszcze raz..na spokojnie , bez pośpiechu i dobrze wszystko przemyśleć, sposób w jaki zrobiłaś scenkę sugeruje że nie wiedziałaś jak zrobić to inaczej, jeśli to dla ciebie duży problem to znajdź mnie na Discord (Kanał Nanokarrin) a pomogę ci z tym.
Ciao o/